Voordat we samen een onvergetelijke tijd tegemoet gaan, wil ik graag enkele puntjes benadrukken die voor mij van groot belang zijn!

 

1) Lichaams- en mondhygiëne. Voor mij is een goede persoonlijke verzorging niet alleen een teken van respect voor onszelf, maar ook voor elkaar.

Een frisse uitstraling en een verzorgd voorkomen dragen bij aan een positieve sfeer en maken de ontmoeting des te aangenamer. Daarom wil ik je vragen om extra aandacht te besteden aan je persoonlijke hygiëne voor onze date.

Een schone en frisse verschijning, inclusief een goed verzorgde mond, is voor mij essentieel. Alles netjes scheren of trimmen draagt ook bij voor een leuk verloop van de date.

 Ik hoop dat je begrijpt dat als deze normen om welke reden dan ook niet worden nageleefd, ik het recht behoud om de date te annuleren. Laten we hopen dat dit niet hoeft te gebeuren... 

 

2) Drugs wordt niet getolereerd, dit is een nul operatie! Indien ik jou hierop betrap wordt de date zonder aarzelen stopt gezet.


3) Drankgebruik, samen genieten van een glaasje wijn of dergelijke kan zeer zeker maar niet in overmate. Dronken mensen heb ik een hekel aan en is ook geen meerwaarde tijdens een gezellige date.


4) Foto's en of video's worden niet toegelaten.