Wil jij even ontsnappen aan de alledaagse sleur? Verwen jezelf dan op een heerlijke overnachting met mij als jouw metgezel. Alles gaat om comfort en plezier met ons twee, geen telefoontjes enkel de focus van mij naar jou en omgekeerd.

Maar alvorens we samen de nacht ingaan wens ik elkaar eerst beter te leren kennen tijdens een ontspannen kennismakingsdate van minimaal 2 uurtjes. Dit om er zeker van te zijn dat wij beiden toch een bepaalde connectie of aantrekkingskracht voelen om akward situaties te vermijden.

Graag geef ik enkele zaken door die voor mij ten zeerste van belang zijn tijdens een langere date. 

 

Ik hecht enorm veel waarde aan persoonlijke hygiëne, omdat het niet alleen bijdraagt aan ons comfort, maar ook aan onze gemoedsrust en welzijn. Daarom zal ik er altijd voor zorgen dat ik netjes en verzorgd van top tot teen op date verschijn, nu verwacht ik van jou hetzelfde.

Het is belangrijk dat we beiden kunnen genieten van een aangename en zorgeloze ontmoeting.

Daarom zal ik ook de date stopzetten indien jouw hygiëne niet aan mijn normen voldoet.

 

Tijdens onze overnachting koester ik ook het belang van een goede nachtrust, waarin ik minimaal 6 tot 8 uur ongestoord wil kunnen slapen. Deze tijd is cruciaal voor mijn welzijn en energieniveau, zodat ik volledig opgeladen en klaar ben om samen verder van onze date te genieten. Dus laten we ervoor zorgen dat onze nacht gevuld is met diepe rust en sereniteit, zodat we de dag met vernieuwde energie en enthousiasme tegemoet kunnen!

 

Bij het boeken van een overnachting vraag ik vriendelijk om 1/2 van het gevraagde tarief over te maken.  

Zodra de betaling is ontvangen, zal ik de overnachting voor u inplannen en zo kunnen we uitkijken naar een onvergetelijke tijd samen!

Uiteraard zijn de kosten van de kamer, diner, uitstapjes etc voor jouw rekening.

Oh juist, alvorens u gaat inboeken graag eerst alles samen overleggen ivm. hoe, wat, waar en wanneer....

 

Bij een overnachtingsdate is het belangrijk om te benadrukken dat het niet automatisch betekent dat er een sexmarathon zal plaatsvinden. Laat ons de date rustig en ontspannen beginnen, en zien waar de avond ons brengt, met respect voor elkaars grenzen en comfort.

 

Ziezo, hopelijk heb ik jou met deze informatie een beetje kunnen inlichten wat voor mij van belang is tijdens een overnachtingg samen, heeft u verder nog vragen mag u die zeker stellen! Ik beantwoord deze met plezier.

 

Dikke kus,

Manon x